Nou stil de a-ti cere iubita in casatorie!

Au plecat intr-o vacanta de vis in Caraibe. Tanara nu banuia cum avea sa se schimbe viata lor

Jessica Forbes, de 21 de ani si iubitul ei, Joseph House, se aflau in vacanta in Caraibe si faceau scufundari. Viata tinerei s-a schimbat de indata ce au coborat sub apa. In timp ce faceau scufundari, Joseph s-a apropiat de iubita lui, tinand in mana un inel cu diamant, relateaza Daily Mail. La inceput, tanara a crezut ca el gasise o coboara in nisip. Mare i-a fost uimirea cand si-a dat seama ca de fapt prietenul pregatise o cerere inedita in casatorie. Ca sa fie sigur ca Jessica intelege mesajul lui, Joseph i-a aratat si o harta, cu “traseul” relatiei lor, iar la final era scrisa intrebarea: “Deci, vrei sa te casatoresti cu mine?”
Tanarul spune ca s-a gandit luni de zile cum sa-si surprinda iubita cu o cerere in casatorie cat mai inedita. Apoi si-a dat seama ca aceasta croaziera in Caraibe este ocazia ideala. Cu ajutorul instructorilor de scufundari, a pus pe fundul marii un cufar care continea harta relatiei lor. Inelul si l-a agatat de costum, cu o ata dentara.
Jessica a acceptat cererea in casatorie, dar cei doi inca nu au stabilit o data a nuntii, pentru ca tanara vrea sa-si termina mai intai studiile.