Despre cursuri

Prin cursurile noastre de scufundari, dorim sa te introducem in fantastica lume a scufundarilor prin care vei cunoaste o lume cu totul noua, viata subacvatica cu o mie de fete, care iti  ofera senzatii nemaiintalnite pana acum. Dar nu trebuie sa uitam nici o clipa ca in adancuri nu tu esti seful. Esti cu totul subordonat apei si legilor sale si pentru aceasta este nevoie sa-ti insusesti o baza sigura de cunostinte pe care ulterior poti sa „construiesti”.

Dupa ce ai citit toate acestea credem ca am reusit deja sa-ti oferim o prima siguranta, asa ca inscriete la cursurile noastre, unde te asteapta o echipa pasionata care stie ca nu te nasti invatat cu aceste lucruri ci trebuie sa ti le insusesti de la baza si atunci cu siguranta acest anturaj va fi pe placul tau si vom putea savura impreuna placerile scufundarilor.

Dispunem de mai multe echipamente complete pe care le punem la dispozitia cursantilor, deservindu-i la potential maxim, acestia primind din primul moment tot ce este necesar pentru buna desfasurare a cursului.

OPEN WATER DIVER / CURS DE SCUFUNDARI DE INCEPATORI

– Este primul nivel de calificare al scafandrului, cheia catre lumea subacvatica. Manualul de specialitate, DVD-ul de prezentare si activitatile subacvatice, toate sunt pentru a dobandi in conditii de siguranta, cunostintele necesare pentru a incepe o aventura adevarata. Dupa  absolvirea cursului cursanti primesc o diploma si un brevet international cu care au posibilitatea de a se scufunda la 18 metri….

Detalii

SPECIALTY DIVER / CURS DE SCAFANDRU DE SPECIALITATE

– Acei scafandrii care nu se multumesc cu cunostintele primite la cursul pentru incepatori si doresc o perfectionare permanenta au posibilitatea sa parcurga cursurile de specialitate. Aici au ocazia sa insuseasca noi cunostinte ca: scufundari la adancime (max. 40m), scufundari la epave, scufundari nocturne, orientare. Pentru obtinerea brevetului de Specialty Diver ai nevoie de doua cursuri de specialitate la alegere si de 12 scufundari inregistrate.

Detalii

ADVANCED OPEN WATER DIVER / CURS DE SCAFANDRU AVANSAT

– Pentru obtinerea brevetului de Advanced Open Water Diver ai nevoie de patru cursuri de specialitate la alegere si de 24 scufundari inregistrate.

Detalii

DIVE MASTER/ CURS DE MAISTRU IN SCUFUNDARI

– Acest curs este primul pas de a deveni scafandru profesionist. Odată cu absolvirea cursului devii membru cu toate drepturile a organizatiilor mondiale. Poti sa conduci scufundari scafandrilor brevetati si aceste cunostinte le poti fructifica la baze de scufundari nationale si internationale ajutand in activitatea instructorilor de scufundari.

Detalii