Mesaj vechi de un secol pus într-o sticlă, găsit de o femeie şi înapoiat fiicei autorului în vârstă de 74 de ani

O femeie a făcut o descoperire spectaculoasă, după ce a dat peste un mesaj într-o sticlă, scris în urmă cu aproape un secol, în timp ce făcea scufundări. Aceasta a reușit să dea de urma fiicei autorului pe rețelele de socializare.

Jennifer Dowker, în vârstă de 45 de ani, din Michigan, înota în râul Cheboygan când a dat peste sticla de culoare verde. Mare i-a fost mirarea când a descoperit că în interior era un mesaj ce data de peste un secol. Ea a despachetat hârtia pe care scria: ”Oare persoana care găsește această sticlă va returna notiţa lui George Morrow, Cheboygan, Michigan și va spune unde a fost găsită? Noiembrie 1926.”

În noaptea aceea, ea a postat o poză pe Facebook în speranța că un rezident local ar putea să vină și să-l recunoască pe proprietar – dar habar n-avea de răspunsul pe care îl va primi a doua zi: ”Una dintre persoanele care mi-a trimis mesaje mi-a dat un număr de telefon al unei doamne, dar în drum spre casă, doamna m-a sunat. A spus: sunt 100% sigură că acesta este tatăl meu”.

Jennifer a fost contactată de fiica domnului Morrow, Michele Primeau, în vârstă de 74 de ani, din Detroit. Michele recunoscuse scrisul de mână al răposatului tată și a spus că avea obiceiul să lase scrisori pe care să le găsească oamenii. Ea a explicat că tatăl ei a murit în 1995 și că data de pe scrisoare sugerează că a aruncat-o în apă chiar înainte să facă 18 ani.