Misiune indeplinita

Misiune indeplinita 

Dupa o saptamana dificila de cautari atat familia cat si apartinatorii Rafaelei Szocs, fata inecata in lacul Ghioroc din Arad, au asteptat cu sufletul la gura terminarea calvarului.

Apelul umanitar facut de Clubul de Scufundari NAUTILUS din Oradea, a avut reactii neasteptate in lumea scafandrilor din toata tara. Un numar mare de scafandrii si-au oferit voluntariatul in aceasta misiune. Vineri, 25 iunie o echipa formata din scafandrii Nautilus din Oradea si Arad alaturi de scafandrii de la ISU Arad si de la Formaţiunea de Intervenţie Rapidă “SALVO” – Timisoara au demarat o actiune comuna de cautare. In urma unei strategii eficiente si munca in echipa si cu norocul alaturi de noi, dupa nici zece minute de cautare am gasit cadavrul fetei pe fundul lacului la o adancime de 8 m.

 Sufletul Rafaelei in sfarsit si-a gasit linistea, Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor scafandrilor pentru receptivitatea, devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada.

Tamas Lunca – instructor de scufundari

   
   
Posturi Recomandate
Showing 3 comments
 • CRISTINA CUCU

  Multumim, in numele familiei!!!
  Sunteti adevarati profesionisti!!! N-am crezut ca o sa dureze atat de putin ca s-o gasiti! Parintii Rafaelei, datorita eforturilor voastre, au putut sa-si ingroape puiutul crestineste si au unde merge pt. a-l plange.
  MULTUMIM!!!

 • Tamas Lunca

  Sincere condoleante familiei si prietenilor Rafaelei.

 • Daniel Kosztandi

  In numele familiei si a tuturor prietenilor va multumim pentru tot efortul depus pentru gasirea Raffaelei! Sunteti minunati! Va Multumim !!

Lasa comentariu

Contact Us

Nu suntem online pe moment dar puteti folosi acest formular pentru a ne contacta. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!