Interventie de cautare

 

În data de 12.05.2012, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la lacul Apa din judeţul Satu Mare, s-a produs un incident:

Băimareanul, Răzvan Mureşan, un tânăr de 19 ani, a plecat cu un grup de colegi la Apa să-şi petreacă weekendul, iar sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00, se pare că a avut o ceartă la telefon cu iubita sa. Colegii spun că ar fi ameninţat-o că se va sinucide, dar că ulterior a revenit şi s-a liniştit. Duminică dimineaţa, colegii lui au constatat că băiatul a dispărut din grup, fără să fi spus cuiva unde pleacă. Nici acasă nu s-a întors, însă, astfel că autorităţile îl caută acum în apele lacului, dar nu a fost găsit nici până acum.

 

Clubul de Scufundari NAUTILUS a fost contactat de apartinătorii îndureraţi ai baiatului pentru o misiune de căutare. Noi nu am rămas imuni la aceasta solicitare şi ne-am oferit sprijinul voluntariat în aceasta acţiune.

 

În acest sens, fac apel la toţi scafandrii brevataţi care doresc să ni se alature la formarea unei echipe, pentru a putea demara mai eficient misiunea de căutare, care va avea loc  duminică, 20 mai.

Te aşteptam să dai şi tu o mână de ajutor pentru a mai alina din suferinţa unei familii deja greu incercate.

 

 

Confirmare de participare la nr. 0724058746, Tamas Lunca – coordonator misiune.

 

Posturi Recente
Comments
  • cazare-maramures.com

    I used to be suggested this website by my cousin. I’m not sure
    whether or not this submit is written by him as no one else
    recognise such exact approximately my problem. You’re wonderful!
    Thank you!

Lasa comentariu

Contact Us

Nu suntem online pe moment dar puteti folosi acest formular pentru a ne contacta. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!