Brevetarea noilor Dive Masteri

Duminica, 17 noiembrie, a avut loc examenul celor patru absolventi de Dive Master (maestrii in scufundari) la Bazinul Olimpic Oradea.

Cursul de Dive Master reprezinta cea mai inalta certificare la nivel de leadership, inainte de Instructor si este destinat sa perfectioneze scafandri cu experienta in tehnica scufundarilor, in vederea organizarii si conduceri activitatilor de scufundare cu scafandri brevetati.

Cei patru „muschetari”, dupa o lunga perioada de pregatire, au finalizat cu un examen pe masura, acesta constand dintr-o foarte complexa proba teoretica de 100 de intrebari, urmata apoi de probele practice extrem de dificile, cum ar fi: inot 20 de metri sub apa fara masca, labe si sursa de aer urmat de echiparea completa cu echipamentul pregatit pe fundul bazinului, sau o alta proba care consta din schimbarea echipamentului intre parteneri cu masca acoperita si cu o singura sursa de aer.

Toti cei patru au dovedit o imlicare si un devotament deosebit reusind astfel sa aduca cinste Clubului de Scufundari NAUTILUS.

Astfel, staff-ul clubului numara 2 Instructori si 7 Dive Masteri, intarind prin aceasta locul printre primele mari cluburi din Romania.

STAFF

Instructori

tomi.jpg costi.jpg
Tamas Lunca                 Constantin Nica

Dive Masteri

calin.jpg clau.jpg csaba.jpg
Calin Moga           Claudiu Pop       Csaba Ludescher

Dive Masteri promotia 2012

alin.jpg barna.jpg elian.jpg zoli.jpg

Alin Ile               Barna Biro         Elian Trandafir        Zoltan Lukacs


Posturi Recomandate

Lasa comentariu

Contact Us

Nu suntem online pe moment dar puteti folosi acest formular pentru a ne contacta. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!